Monday, 2 January 2012

Episod 2: Aishiteru



Sarah.,., baru jer 2 hari abg duk Kedah nih.,. tapi abg dah rindu sangat3 kat Sarah.,. Tak tahu kenapa.,. Rasa cam dah setahun kita berpisah., .huhuhuh.,.
Apsal abg call Sarah x angkat, mcj x jawab.,. ker abg ada wat silap kat Sarah, ke Sarah majuk ngan abg sbb tak sempat jmpe Sarah, ke Sarah sibuk sangat ngan kerja Sarah, ker Sarah dah tak sayang.,. Arghhhh perkara nih selalu berligar di otak aku.,. Sarah.,.,. jangan wat abg camnih.,., penat abg duk pikir pasal Sarah.,. Dah lah pening dan penat duk ofis baru nih.,., banyak benda yang aku kene study balik., check drawing, attend meeting, deal ngan kontraktor, meeting ngan supplier.,., arghh.,., cam nak hentuk kepala kat dinding jer.,.,
God.,. Please help me.,. I need another brain to think all this things.,.,
SARAH.,. abg rindu sarah sgt3.,.
Weekend nih abg nk balik Terengganu., nak jumpe Sarah., rindu senyuman dan gelak ketawa Sarah.,.
......................................
Satu malam aku cal Sarah.,. 3 kali aku cal, tapi Sarah stiil x angkat.,. Style aku, aku just call 3 kali jer.,. law x angkat, biar je lah.,. maybe dia xnk cakap ngan aku kot.,. huhuh.,.
Dalam kul 11 camtuh, Sarah send mcj kat aku.,.
Sarah: Sori bang, masa abg call, Sarah tido tadi.,. penat sangat keje.,. lepas magrib terus tido.,. baru jer bangun., dinner tak agi., Isyak pun tak agi.,.
Aku: Owh.,., takpa3.,mesti bz kan??
Sarah: Yup., taw takpa.,.
Aku: Erm.,. sal nih??
Sarah: Sori,., just penat jer.,.
Aku: Ok.,., hujung minggu nih abg nk balik KT. Sabtu nih leh tak kite jmpe??
Sarah: Sabtu Sarah kene gi KL. Isnin ada meeting di HQ KLCC.
Aku: Ermm., sal awal sgt gerak?? Meeting kan ari Isnin.,.
Sarah: Yup., .tapi Mama nak ikut gi KL. Nk stay rumah kak Ngah di Shah Alam.,.
Aku: owh., ok.,.
Sarah: Ok lah bang., Sarah nk gi makan, semayang dan wat kerja sikit.,.
Aku: Ok3.,., jgn tido lewat3 taw.,. kesihatan kene jaga gak.,., take care., nite., sweet dream., Abg sayang Sarah sangat3.,.
Sarah: Ok bang.,. nite., bye.,. Sarah sayang abg gak.,.
Ermmm.,., x leh aku jmpe Sarah., rindu aku kat Sarah makin membuak3.,., Alangkah best kalau aku ada power cam SUPERMEN., leh terbang jmpe Sarah,., law leh Sarah walaupun sesaat dah cukup bermakna.,.,
SARAH., abg rindu sangat3 kat Sarah.,.

No comments:

Post a Comment