Tuesday, 3 January 2012

Episod 3: I Miss U Like Crazy

 


Dah sebulan aku stay sini.,. Best gak duk Kedah nih.,. time aku jiwa kacaw teringat kat Sarah, leh gak lepak di tepi sawah.,. kehijauan sawah menenangkan jiwa dan fikiran aku.,., 


dulu kalau di Terengganu, law tension, aku suke lepak di pantai.,. Pantai Batu Burok, Pantai Pak Andak Chendering, area Masjid Terapung, takpu di Pantai Teluk Ketapang, Seberang Takir. Aku suke lepak pantai.,., suke tengok biru laut dan biru langit.,. memenang dan mendamaikan.,.,

Tapi, aku still rindu kat Sarah.,. Dah sebulan kita tak berjumpa Sarah kan??.,., abg rindu sgt3 kat Sarah.,. Tapi nk wat camner.,., org tuh x rindu kat abg.,. huhuh
Aku nk webcam, tapi Sarah x suke.,. sejak dari kapel lagi, 2 tahun lepas, kami tak penah webcam.,. sbb Sarah x suke.,., ntah apa sbbnya aku pun tak tahu.,., so dalam sebulan nih aku duk call ngan mcj jer ngan dia.,. Tapi tuh pun x selalu.,. Sarah selalu bz.,. kene attend meeting lah.,. outstation lah.,. kene naik platform lah.,. macam3 agi.,.mengalahkan bos pulak aku rasa.,.,
Sarah.,. Sarah tau tak.,. abg rindu Sarah sangat3.,. huhuhu.,. tiap3 ari sebelum tido., abg akan tengok semua pic Sarah kat dalam fesbok.,., Comel dan sweet.,. abg suke sgt lesung pipit Sarah.,. Abg sgt suke tgk org ada lesung pipit.,. hahaha.,. chomel sangat3.,., lebih3 lagi bile senyum.,., wah.,. cair hati abg.,. hehehe.,.,
Dah sebulan abg x jmpe Sarah.,. nih lah first time kita x jmpe lama camnih..,. law dulu paling lama pun tak jumpe just 2 minggu jer.,. minggu depan abg mmg nk balik Terengganu.,., Tadi Abg Long call abg tadi., Abg Long cakap, law xde hal, next week family nk wat tahlil untuk arwah mak dan abah abg,.,
huhuh.,. sebak lak rasa hati.,. miss arwah mak, miss arwah abah.,. miss sarah.,., MISS U LIKE CRAZY!!!
 

 

No comments:

Post a Comment